Algemene voorwaarden

Om het allemaal zo simpel en betaalbaar mogelijk te houden, hebben wij algemene voorwaarden opgesteld in normaal Nederlands met duidelijke hoofdpunten in plaats van een boekwerk waar niet doorheen te lezen is. Omdat Kassa heeft aangetoond dat webshopkeurmerken ook niet te vertrouwen zijn, en wij het er niet mee eens zijn dat de klant daarvoor betaalt zonder dat ze het misschien willen, hebben we daar ook geen aansluiting op. In plaats daarvan geven we onze gegevens hieronder op, zodat geen enkel misverstand kan bestaan over onze identiteit en legitimiteit.

Algemene voorwaarden Handtondeuse.nl

Artikel 1. Identiteit van de ondernemer
Handtondeuse.nl is een initiatief van Ecotuintje

Ecotuintje is gevestigd te meijerslaan 3, 9684 cv Finsterwolde, Nederland. Dit adres is tevens het huisadres van de bestuurders.
De verantwoordelijk bestuurder van deze BV is Rob van der Stelt, rechtstreeks te bereiken op 06+11682688 of via het contactformulier wat verstuurd wordt naar info@handtondeuse.nl .

Artikel 2. Toepasselijkheid.
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aankopen die via handtondeuse.nl gedaan worden.

Artikel 3. Het aanbod.
Op de website van Handtondeuse.nl wordt het aanbod zo goed mogelijk weergegeven. Als een product niet meer op voorraad is, is het de bedoeling dat het niet meer te bestellen en te betalen is. Mocht dit toch misgaan en het bestelde product niet opgestuurd kunnen worden, wordt zonder discussie of inhouden van kosten het geld terug overgemaakt.

Artikel 4. Overeenkomst.
Bij aanvaarding van deze algemene voorwaarden en betaling van de bestelling, is de overeenkomst in stand gekomen. Handtondeuse.nl (en dus Ecotuintje) is vanaf dan verplicht om te leveren waarvoor betaald is.

Artikel 5. Herroepingsrecht.
De klant heeft het recht om tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling, het product terug te sturen naar bovengenoemd adres. De klant krijgt dan het volledige aankoopbedrag teruggestort inclusief verzendkosten, als de verpakking en het product niet door toedoen van de klant beschadigd/vervuild zijn. Op afspraak is ook mogelijk het product langs te brengen om verzendkosten te besparen.
Hierbij moet altijd eerst contact gelegd worden via ons contactformulier en op of in het pakketje een duidelijke afzender vermeld staan, die hetzelfde is als de gegevens die bij de bestelling zijn opgegeven.

Artikel 6. Garantie.
Mocht het product niet goed functioneren of stuk zijn, krijgt u een vervangend product met dezelfde waarde of geld terug. U mag kiezen welke u het liefst heeft. Het kapotte product dient dan wel onder rembours terug gestuurd te worden, waarna wij bij ontvangst de portokosten betalen. In het geval dat een product niet goed functioneert of stuk is, neem dan allereerst contact op via ons contactformulier.

Artikel 7. De rest.
In gevallen die niet omschreven zijn in deze algemene voorwaarden, handelen wij volgens het wetboek of desnoods redelijkheid en billijkheid.

 

 

Copyright © 2020 Handtondeuse.nl Webdesign door: Fairywebdesign.nl Hosting door: Siteground